Musiken

Vi i Glapack har en bred och lång låtlista med musik från 50-talet och ända fram tills idag. Vi kan lätt styra valet av låtar för att kunna passa in på olika tillställningar och fester med skiftande åldrar och önskemål.

En kväll kan se ut så här….


Set 1: Här har vi sköna låtar där vi varvar bugg typ

Refreshments med gamla Creedence, blandat med goa tryckare.


Set 2: Här höjer vi temperaturen med gamla rock n’ roll rökare till nya pop och rock låtar. T.ex Chuck Berry, Dire Straits, Bruce Springsteen, Gyllene tider till Coldplay och Petra Marklund varvat med ballader från t.ex Kent och Ronan Keating m. flera.


Set 3: Här kör vi en mängd olika gamla och nya schlagers, främst

från Sverige med schlagerklassiker som Waterloo, (+ ett lång härligt Abba-medley) Växeln hallå, Michelangelo och låtar från Lena Ph,  Charlotte Perrelli, Linda Bengtzing m.fl           OBS! Partyvarning!


Set 4: Nu åker det tunga artilleriet fram med härliga rockklassiker från Bon Jovi, Roxette, Ulf Lundell, Status Quo, Kiss och Bryan Adams. Till de modernare finns The Killers och Sunrise Avenue t.ex.


Gemensamt för hela kvällen är att vi försöker blanda gamla och nya låtar för att både yngre och äldre ska kunna ha kul tillsammans på dansgolvet. De festerna brukar bli dom roligaste har vi märkt genom åren.


Därför passar Glapack bra på både Kalas, Bröllop, Års och Firmafester,

och vi står gärna för underhållning till maten med bordsvisor, musiktävlingar mm …